ZBIRANJE FINANČNE POMOČI ZA ŽRTVE POPLAV IZ CELJSKE REGIJE

KAKO POMAGAM?

Sredstva lahko nakažete v sklad na naslednje podatke:

Humanitarno društvo Enostavno pomagam,
Cankarjeva ulica 1, Celje
SI56 6100 0000 7496 313 (odprt pri Delavski hranilnici)
SKLIC: SI00 508-2023
NAMEN: Za Celje
KODA NAMENA: CHAR
*obvezen je vnos sklica in namena

Zbrana sredstva

30.371,00 €

zbranih donatorskih sredstev na dan 21. 10. 2023.

Porabljena sredstva

30.205,61 €

porabljenih donatorskih sredstev na dan 21. 10. 2023.

ZBIRANJE FINANČNE POMOČI ZA ŽRTVE POPLAV IZ CELJSKE REGIJE

Začetek projekta: 5. avgust 2023

V zadnjih dneh je celjsko regijo prizadelo hudo poplavljanje zaradi obilnih padavin. Voda je povzročila veliko škodo na domovih. Številne družine so se znašle v težkih razmerah, zato se obračamo na vas z iskreno prošnjo po pomoči.
Z namenom nuditi pomoč in olajšati stiske prizadetim, smo začeli z zbiranjem finančnih sredstev za žrtve poplav. Vsak evro šteje, zato vas vabimo, da prispevate po svojih zmožnostih. Sredstva, zbrana v okviru te akcije, bodo namenjena za nujno pomoč družinam iz Celja in regije (vključili bomo vse občine iz celjske regije, ki so jih prizadele poplave).
 
Vaša solidarnost in sočutje bosta v teh težkih trenutkih neizmerno cenjena. Skupaj lahko pomagamo tistim, ki potrebujejo našo pomoč. Zato vas vljudno prosimo, da se pridružite našemu prizadevanju in znova pokažete, kako močna in srčna skupnost smo.
 
PODATKI ZA NAKAZILO DONACIJ:
Humanitarno društvo Enostavno pomagam, Cankarjeva ulica 1, Celje,
SI56 6100 0000 7496 313 (odprt pri Delavski hranilnici)
SKLIC: SI00 508-2023
NAMEN: Za Celje
KODA NAMENA: CHAR
(obvezen je vnos sklica in namena).
Hvala vam!

V svoji mobilni banki enostavno s telefonom slikate QR kodo in že lahko nakažete donacijo v sklad v višini 20, 30, 50, 100 ali 150 eur.

10 EUR
20 EUR
30 EUR
50 EUR
100 EUR
150 EUR

VLOGA ZA ENKRATNO HUMANITARNO POMOČ – poplave 2023

Vlogo lahko vložijo prebivalci iz Savinjske regije iz naslednjih občin: Braslovče, Celje, Gornji Grad, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Solčava, Šmartno ob Paki, Žalec. Vloga je namenjena prizadetim od poplav, ki so bile 4. in 5. avgusta 2023.
Vlogo je potrebno poslati v zaprti ovojnici s priporočeno pošto na sedež društva na naslov Cankarjeva ulica 1, 3000 Celje, z obveznim pripisom »NE ODPIRAJ – POPLAVE 2023«, najkasneje do petka, 15. 9. 2023. 
DODATNO POJASNILO:
Vlogo lahko oddajo vsi prizadeti od poplav, ki so bile 4. in 5. avgusta 2023 in so prebivalci regije navedene v kriterijih vlogi, ne glede na to, ali so vlogo oddali tudi pri drugih humanitarnih organizacij ali so upravičeni sredstev iz interventnega ukrepa države. Izjava je priloga k vlogi, kjer se vlagatelj izjavi, da za željeno vrsto pomoči (4 del vloge – vlagatelj prosto napiše, kakšne želje ima; npr. nakup pralnega stroja, nakup peči, nakup pohištva, itd) ni že prejel sredstev od drugih humanitarnih organizacij ali sredstev iz interventnega ukrepa. Torej na kratko – da vlagatelj ne bo večkrat prosil za isto pomoč, ki jo je upravičeno že prejel od drugih od drugih humanitarnih organizacij (dva pralna stroja, dve peči, več istih kosov pohištva).

Sledite aktualnim

Novicam in aktivnostim:

TUDI LETOS SO CELJE PREPLAVILI RDEČI BALONI

V Celju je v soboto, 9. marca 2024, potekal sedaj že tradicionalni pohod z rdečimi baloni  v podporo vsem posebnim otrokom, ki ga krovno organizira Zavod 13.

Preberi več

BOŽIČKOVA TOVARNA DARIL ODPRLA SVOJA VRATA, TOKRAT V SREDIŠČU CELJA

Člani humanitarnega društva Enostavno pomagam smo danes odprli vrata letošnje Božičkove tovarne daril, da bomo lahko že deveto leto zapored razveselili otroke različnih starosti iz socialno šibkejših družin iz širše celjske regije. Letos bo za vse srčne podpornike poleg finančne donacije možno tudi, da darilo sestavijo sami, ...

Preberi več

ENKRATNA POMOČ ZA ŽRTVE POPLAV IZ CELJSKE REGIJE

V sklopu našega projekta za pomoč žrtvam poplav iz celjske regije smo zbrali 30.371,00 evrov. Do danes smo že uspeli nameniti 30.205,61 evrov pomoči, s čimer smo na pomol priskočili marsikateri prizadeti družini.

Preberi več

VLOGA ZA ENKRATNO HUMANITARNO POMOČ – POPLAVE 2023

Vlogo lahko vložijo prebivalci iz Savinjske regije iz naslednjih občin: Braslovče, Celje, Gornji Grad, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Solčava, Šmartno ob Paki, Žalec.

Preberi več