Arhiv projektov

Arhiv zaključenih projektov

PROJEKT POMAGAJMO ALENU

Pred desetimi leti, ko sem se rodil, sem v našo družino prinesel neizmerno srečo. Takrat še nič ni kazalo na mojo bolezen. Bil sem zadovoljen, vesel, debeluškast dojenček.

Preberi več

PROJEKT BOŽIČKOVA TOVARNA DARIL #7

V Humanitarnem društvu Enostavno pomagam smo že sedmo leto zapored izvedli svoj največji projekt Božičkova tovarna daril. S pomočjo številnih donatorjev, tako posameznikov kot različnih društev in podjetij, nam je uspelo obdariti kar 1250 otrok iz socialno šibkejših družin iz širše celjske regije.

Preberi več

PROJEKT ENOSTAVNO NAZAJ V ŠOLO #2

Zavedamo se, da tudi letošnji začetek šolskega leta za mnoge socialno šibkejše družine predstavlja hudo finančno breme. Stroški za šolske potrebščine in delovne zvezke za posameznega osnovnošolca, še posebej v drugi in tretji triadi, lahko znašajo tudi več kot 200 EUR, kar je odvisno od šole in razreda.

Preberi več

PROJEKT BOŽIČKOVA TOVARNA DARIL #6

V Humanitarnem društvu Enostavno pomagam smo že šesto leto zapored izvedli največji projekt Božičkova tovarna daril, in sicer letos prvič na spletu. S pomočjo številnih donatorjev, tako posameznikov kot različnih društev in podjetij, nam je uspelo obdariti kar 1120 otrok iz socialno šibkejših družin iz širše celjske regije.

Preberi več

PROJEKT ENOSTAVNO NAZAJ V ŠOLO #1

Začetek šolskega leta za mnoge socialno šibkejše družine predstavlja hudo finančno breme. Stroški za šolske potrebščine in delovne zvezke za posameznega osnovnošolca, še posebej v drugi in tretji triadi, lahko znašajo tudi več kot 200 EUR, kar je odvisno od šole in razreda.

Preberi več

PROJEKT BOŽIČKOVA TOVARNA DARIL #5

Humanitarno društvo Enostavno pomagam je že peto leto zapored izvedlo projekt Božičkova tovarna daril. S pomočjo obiskovalcev jim je uspelo obdariti kar 1111 otrok iz socialno šibkejših družin iz širše celjske regije

Preberi več

PROJEKT GUGALNICA ZA GIBALNO OVIRANE OTROKE

Humanitarno društvo Enostavno pomagam je danes dopoldne na igrišču na Savinjskem nabrežju v Celju za javnost odprlo prvo javno gugalnico za gibalno ovirane otroke.

Preberi več

PROJEKT CELJSKI MALČKI NAS POTREBUJEJO

V humanitarnem društvu Enostavno pomagam smo lani ustanovili sklad za nakup potrebnih specialnih sredstev za porodnišnico Splošne bolnišnice Celje, v katerem je s pomočjo številnih donatorjev zbralo 28.250 evrov.

Preberi več

PROJEKT PODPRIMO BORA

V Humanitarnem društvu Enostavno pomagam bi mu radi z vašo pomočjo omogočili obisk znanstvene konference. Bor ali Borči, kot ga velikokrat ljubkovalno kličejo družina in prijatelji, je kljub redki bolezni živahen fant. Njegov nasmeh vam v trenutku ogreje srce.

Preberi več

PROJEKT BOŽIČKOVA TOVARNA DARIL #4

Humanitarno društvo Enostavno pomagam je že četrto leto zapored v Planetu Tuš Celje pripravilo Božičkovo tovarno daril, v kateri so lahko obiskovalci obdarili otroke iz socialno šibkejših družin iz širše celjske regije.

Preberi več

PROJEKT ZA RAZVOJNO AMBULANTO

Razvojna ambulanta v Zdravstvenemu domu Celje je prejela donacijo Humanitarnega društva Enostavno pomagam, in sicer dva profesionalna tablična računalnika.

Preberi več

PROJEKT BOŽIČKOVA TOVARNA DARIL #3

Humanitarno društvo Enostavno pomagam je v Planetu Tuš Celje že tretje leto zapored pripravilo Božičkovo tovarno daril, v kateri je s pomočjo obiskovalcev, ki postanejo božičkovi pomočniki, zavilo več kot 750 daril za otroke iz socialno šibkejših družin.

Preberi več

PROJEKT NENAD STOJAKOVIĆ

V začetku letošnjega leta se je na nas obrnil nekdanji krožni napadalec rokometne reprezentance Slovenije, igralec Rudarja, Dobove in Trima Nenad Stojaković.

Preberi več
100/100%

PROJEKT BOŽIČKOVA TOVARNA DARIL #1

December je čas lepih misli, obdarovanj in hkrati čas, ko se razlike med družinami najbolj opazijo. Vsak dan se število socialno ogroženih družin v Sloveniji veča, zato smo se člani humanitarnega društva Enostavno pomagam odločili ukrepati.

Preberi več

PROJEKT POMAGAJMO ALEXU

Alex se je kot prvorojenec zdrav rodil konec novembra 2010 v Splošni bolnišnici Celje. Tretji dan je v jaslih porodnišnice Celje nehal dihati; posledično pa ima zaradi pomanjkanja kisika hude poškodbe možganov.

Preberi več

PROJEKT S SKUPNIMI MOČMI PONOVNO ZA ŠOLSKE KLOPI

Zaradi trenutne ekonomske situacije, si veliko staršev ne more privoščiti šolskih potrebščin, zato smo v humanitarnem društvu Enostavno pomagam pripravili dobrodelni projekt »S skupnimi močmi ponovno za šolske klopi«.

Preberi več