NA DOBRODELNEM KONCERTU POLICIJSKEGA ORKESTRA ZBRALI 7.661,97 EVROV

Policijska uprava Celje je v sodelovanju z Območnim policijskim sindikatom Celje in IPA Klubom Celje pripravila dobrodelni koncert Policijskega orkestra. Gostje koncerta so bili Modrijani in Isaac Palma. Zbrana sredstva so namenili humanitarnemu društvu Enostavno pomagam.

Policijska uprava Celje je v sodelovanju z Območnim policijskim sindikatom Celje in IPA Klubom Celje v športni dvorani Gimnazije Celje Center pripravila že tradicionalni dobrodelni koncert Policijskega orkestra. Letošnji gostje so bili Modrijani in Isaac Palma. Na koncertu, kjer se je zbralo več kot 1.200 obiskovalcev, so v sodelovanju s humanitarnim društvom Enostavno pomagam iz Celja zbirali sredstva za otroke in mladostnike, ki živijo pod pragom revščine ter za otroke s posebnimi potrebami, katerih starši jim ne morejo omogočiti dostojnega življenja. Skupaj so zbrali 7.661.97 evrov, del zbranih sredstev pa so namenili tudi sodelavcu s Policijske uprave Novo mesto, ki je po smrti žene ostal sam s štirimi otroki.

Milan Ninić, predsednik humanitarnega društva Enostavno pomagam, je ob zbranem znesku izrazil hvaležnost: »V veliko veselje in čast nam je, da so nas organizatorji povabili k sodelovanju. Z zbranim zneskom bomo po svojih najboljših močeh pomagali tistim, ki našo pomoč najbolj potrebujejo. Danes na žalost v Sloveniji pod pragom revščine živi kar 46 tisoč mladoletnih otrok. In teh otrok je v naši regiji vsako leto več, zato se prostovoljci humanitarnega društva Enostavno pomagam trudimo narisati nasmeh sreče in pričarati solzo veselja na obraze teh otrok. Zbrana sredstva bodo tako v celoti namenjena za pomoč socialno šibkejšim družinam in otrokom ter za aktivno vključevanje otrok iz socialno šibkejših družin v športne in družabne aktivnosti.«