S POLICISTI ZBRALI VEČ KOT 6.500 EUR ZA POMOČ OTROKOM

Policijska uprava Celje je v sodelovanju z Območnim policijskim sindikatom Celje in IPA Klubom Celje tudi letos pripravila dobrodelni koncert Policijskega orkestra. Gosta dobrodelnega koncerta sta bila Alenka Godec in Matjaž Mrak. Zbrana sredstva v naš sklad za pomoč otrokom.

Policijska uprava Celje je v sodelovanju z Območnim policijskim sindikatom Celje in IPA Klubom Celje v športni dvorani Gimnazije Celje Center pripravila že tradicionalni dobrodelni koncert Policijskega orkestra. Letošnja gosta sta bila Alenka Godec in Matjaž Mrak. Na koncertu, kjer se je zbralo več kot 1.200 obiskovalcev, se je z našo pomočjo zbiralo sredstva za otroke in mladostnike, ki živijo pod pragom revščine ter za otroke s posebnimi potrebami, katerih starši jim ne morejo omogočiti dostojnega življenja. Skupaj so zbrali 6.597,35 evrov, ki so v celoti namenjena za naš sklad za pomoč otrokom.

Milan Ninić, predsednik humanitarnega društva Enostavno pomagam, je ob zbranem znesku izrazil hvaležnost: »V veliko veselje mi je, da smo znova združili moči pri organizacijo tako čarobnega dogodka. V društvu nam veliko pomeni, da so vsi trije organizatorji v nas prepoznali partnerja vrednega zaupanja in da nam je skupno vodilo pomagati tistim, ki našo pomoč potrebujejo. In takšnih je veliko. Tudi letos bomo sredstva v celoti namenili za pomoč otrokom, ki potrebujejo dodatne zdravstvene storitve.«