DOBRODELNA AKCIJA ZBIRANJA MATERIALNIH STVARI

DOBRODELNA AKCIJA ZBIRANJA MATERIALNIH STVARI

V sodelovanju s stanovanjsko enoto za mladostnike, ki so bili zaradi različnih razlogov odvzeti staršem in nastanjeni v mladinski dom, smo pripravili akcijo zbiranja materialnih stvari za podporo in izboljšanje njihovega bivanja. Ti mladi ljudje so se znašli v težkih okoliščinah in skupaj jim lahko pomagamo in olajšamo vsakdan ter izboljšamo kakovost njihovega življenja.

Potrebujejo različne stvari, kot so:

– jedilni servis za 12 oseb,

– jedilni pribor za 12 oseb,

– nova teflonska posoda,

– posteljnina 90×200 cm,

– jogi rjuhe 90×200 cm.

Spomladanska in poletna oblačila za mladostnike:

deklica L., oblačila velikost: XS, S, obutev velikost: 39,

deček D., oblačila velikost: M, obutev velikost: 44,

deček D., oblačila velikost: M, obutev velikost: 43,

deček J., oblačila velikost: S/M, obutev velikost: 43/44,

deček A., oblačila velikost: L/XL, obutev velikost: 46/47,

deklica K., oblačila velikost: 146-152, obutev velikost: 36,

deček V., oblačila velikost: 152-158, obutev velikost: 39/40.

Če imate doma kakršne koli neuporabljene stvari, ki bi jih lahko podarili, ali pa ste pripravljeni kupiti nove in s tem priklicati nasmeh na obraz mladostnikov, ki so v težkih okoliščinah, vas vabimo, da se nam pridružite in jih podarite za ta namen.

Prosimo vas, da donirate le stvari, ki so nove ali pa v zelo dobrem stanju in uporabne za mladostnike. Da bi lahko zagotovili, da bodo donacije ustrezale potrebam mladostnikov, ki bivajo v stanovanjski enoti, vas prosimo, da nam vnaprej sporočite na info@enostavnopomagam.eu, kaj nameravate donirati, tako, da bomo lahko načrtovali prevzem stvari in organizirali vsebine paketov, ki bodo otrokom v največjo korist in ne bo zbran presežek materialnih stvari, ki bi bil kasneje neuporaben.
Zbiranje bo potekalo na sedežu društva Enostavno pomagam, Cankarjeva ulica 1, 3000 Celje, v soboto, 13. 5. 2023, med 12. in 15. uro. Če želite podariti stvari, vendar ne morete priti k nam, nas lahko kontaktirate za dogovor o drugem načinu prevzema.

Hvala vsem za vašo podporo in solidarnost z mladostniki, ki potrebujejo našo pomoč. Vsak prispevek šteje in vsak nasmeh, ki ga bomo ustvarili na obraz mladostnika, je neprecenljiv.

Delite s prijatelji in družino, da bomo dosegli čim več ljudi. Vaša donacija bo pomagala ustvariti topel in udoben dom za mladostnike, ki se trudijo prilagoditi novim okoliščinam in si zgraditi svetlejšo prihodnost.