POKER SRČEVIH ASOV – DOBRODELNA STAND UP KOMEDIJA

Dobrodelni stadn up večer je bil izveden v torek, 29. 11. 2016, ob 20.00 uri v gledališču KUD Zarja.  Zakaj “poker srčevih asov”? Tako smo jih poimenovali zaradi  pristopa do gledalcev, saj so skozi svoj gledališki monolog skozi romantičen in komičen nastop gledalcem sporočili, kako pomembno je, da si ljudje med seboj pomagajo. Srčevi asi so bili priznani igralci na slovenskih odrih: Tin Vodopivec, Lucija Ćirović, Uroš Kuzman in Boštjan Gorenc Pižama. Na odru so torej nastopili najbolj priznani slovenski komiki značilnega osebnostnega monologa in so na odru v Celju prvič nastopili skupaj.

Ključni poudarek projekta je torej na inovativnosti, socialni noti zaradi humanitarnosti in prepoznavnosti mesta Celje kot družbeno odgovornega mesta. Celoten izkupiček od prodanih kart je bil namenjen družinam v socialni stiski iz Celja. Na dogodku smo s prodajo vstopnic pridobili donacijo v vrednost 1236,00 EUR, ki jo bomo v celoti namenili za pomoč celjskim socialno šibkejšim družinam skozi celo leto.

V projekt so bili vključeni: Humanitarno društvo Enostavno pomagam, Mestna občina Celje, KUD Zarja, Klub študentov občine Celje, Celjski mladinski center, Vocal BK Studio, Novi tednik in Radio Celje, Adria Lab.