BOŽIČKOVA TOVARNA DARIL JE DOKAZ, DA BOŽIČEK ZARES OBSTAJA

Božičkova tovarna daril je sedaj že tradicionalni dobrodelni projekt, ki so ga Celjani vzeli za svojega. Že v zgodnjih jesenskih mesecih se prostovoljci Humanitarnega društva Enostavno pomagam pripravljajo na izvedbo in skrbno načrtujejo, da bo vsak vključen otrok do božičnega večera zagotovo prejel svoje darilo. Dodana vrednost projekta je, da za organizacijo in izvedbo dobrodelnega projekta v celoti poskrbijo prostovoljci. Ideja o projektu se je porodila že leta 2015 in osnovni koncept projekta se je ohranil vse do danes. Skupaj smo v zadnjih šestih letih obdarili že več kot 4.800 otrok iz širše celjske regije.

ODPRTJE BOŽIČKOVE TOVARNE DARIL

Spletna Božičkova tovarna daril bo obratovala na spletu od 26. novembra na naslovu www.bozickovatovarna.si. Prav tako pa bo Božičkova tovarna daril odprta za obiskovalce na osrednjem prostoru Planeta Tuš Celje, in sicer po spodnjem urniku:

  • v petek, 26.11., in soboto, 27.11., od 9. do 21. ure,
  • v petek, 3.12., in soboto, 4.12., od 9. do 21. ure in
  • v petek, 10.12., in soboto, 11.12., od 9. do 21. ure.
DARILA DOSTAVLJENA OSEBNO NA DOM OTROKA

Čar Božičkove tovarne daril je osebna dostava darila na domači naslov. Tukaj vsako leto znova priskočijo na pomoč gasilci Poklicne gasilske enote Celje in prostovoljni gasilci okoliških gasilskih društev ter policisti Policijske uprave Celje. V času dostave se veselimo dveh stvari – ker smo uspešno obdarili vse otroke ter zaključili projekt in ker smo pričarali nasmeh ter solze sreče na obraze otrok na božično jutro.

Postanite Božičkov pomočnik in nam pomagajte uresničiti božično poslanstvo!

Božičkov pomočnik lahko od 26. novembra obišče spletno stran www.bozickovatovarna.si in nameni donacijo otroku. V višini zneska donacije bomo prostovoljci lahko pripravili darilo za izbranega otroka. Darilo bo primerno spolu in starosti otroka. Vrednost darila je enaka vrednosti vaše donacije oz. vrednosti darilnega paketa.

V kolikor pa bodo razmere dopuščale in bo Božičkova tovarna daril zaživela tudi v živo, jo lahko Božičkov pomočnik obišče in izbere ime otroka ter mu nameni darilo, ki naj vsebuje 5 stvari: igračo ali družabno igro, nekaj sladkega, šolske potrebščine ali material za ustvarjanje, izdelek za osebno higieno in knjigo slovenskega avtorja.

PODPORNIKI PROJEKTA:

TUŠ
MEDIASKRATIV
TRITIM
MIK CELJE