ENOSTAVNO NAZAJ V ŠOLO #2

Zavedamo se, da tudi letošnji začetek šolskega leta za mnoge socialno šibkejše družine predstavlja hudo finančno breme. Stroški za šolske potrebščine in delovne zvezke za posameznega osnovnošolca, še posebej v drugi in tretji triadi, lahko znašajo tudi več kot 200 EUR, kar je odvisno od šole in razreda. Finančna bremena se za starše mesečno nadaljujejo tudi med šolskim letom. Zaradi nepredvidenega poslabšanja epidemiološkega stanja v državi se stiska pri teh družinah povečuje tako hitro kot se približuje začetek novega šolskega leta.

Zato smo se v Humanitarnem društvu Enostavno pomagam odločili, da tudi letos nadaljujemo z izvajanjem dobrodelne akcije in družinam, ki si bodo nakup šolskih potrebščin in/ali učbenikov ter delovnih zvezkov težje privoščili, omogočimo nakup vsega potrebnega ob začetku novega leta. Vlagatelji bodo v dobrodelno akcijo vključeni izključno preko svetovalne službe osnovne šole, ki jo obiskujejo otroci.

ŽELITE DONIRATI?

DENARNA SREDSTVA LAHKO NAKAŽETE NA NASLEDNJE PODATKE:
Humanitarno društvo Enostavno pomagam,
Cankarjeva ulica 1, 3000 Celje,
TRR: SI56 6100 0000 7496 313 (odprt pri Delavski hranilnici),
SKLIC: SI00 111-2021,
NAMEN: Enostavno v šolo, KODA NAMENA: CHAR

DONACIJE PREKO STORITVE »SMS-DONACIJA«:

S poslanim SMS sporočilom ENOSTAVNO1 ali ENOSTAVNO5 na 1919 lahko prispevate 1 ali 5 EUR v sklad za nakup šolskih potrebščin za otroke iz socialno šibkejših družin. Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, A1, Telemacha in T-2. Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na spletni strani www.enostavnopomagam.eu.

Za več informacij smo vam na voljo na enostavnopomagam@gmail.com.